четвъртък, 21 април 2011 г.

Нагло, цинично, но ... Истина!

Не знам дали следите сутрешният блок на БТВ, но току що най-сетне официално съобщиха това, което отдавна се дискутира в българската блогосфера, а именно че Законът, когато се прилага спрямо българите се прилага в неговата цялост, а когато се стигне до прилагане спрямо циганите - НЕ!
 Просто се приема, че в случая не става за нарушаване на закона, а за културни традиции!
 Нагло и цинично прозвуча това в ефир, но това е Истината!
 Ако българин направи секс с малолетна това е педофилство и подлежи на преследване от закона, но ако циганин го направи, това вече е Културна Традиция и съдът спира производството, с мотива че това е вследствие на културната им традиция и се приема за нещо нормално, което не подлежи на наказателно производство.
 
 Да се радваме, да се радваме малкото оцелели българи в тази нещастна и изстрадала държава, в която законът преследва българите за сметка на циганите, че все още циганите не са приели за своя културна традиция убийствата и  грабежите които правят, че току-виж тогава закона ни задължил и да им плащаме и за това, с цел опазване на културното им наследство.
 Така, както в момента си плащаме за това, че те ползват здравните ни и социални осигуровки без да са положили усилия и да имат права над тях.

 Нагло, цинично, но ... Истина!
Истина, която трябва да се каже в ефир, за да разберат и най-затъпелите сред нас, че изборът пред тях е или да напуснат държавата си, или да се опитат да я променят.
 Чрез осъзнатият си избор, че от тях все още нещо зависи, в т.ч. и в каква държава ще живеят.
 В такава, в която законът е над едни в ущърб на други или в такава, в която законът е над всички и за всички!

Малолетни родилки в Сливенско


Виж видеото
Виж видеото

3 коментара:

  1. Политика, наложена отвън. Както и 99,99 % от останалата.
    Политическият елит намира за по-лесно и изгодно да смъкне гащите, отколкото да защити електората си.
    Пресен пример е Първанов. Няколко месеца преди края на втория си мандат се сети, че е държавен глава, а не лукова такава и, че американският посланник се държи като генерал-губернатор, а не като един от многото...
    Примери колкото щеш!

    ОтговорИзтриване
  2. Добре написано! Остава да бъде чуто и осъзнато, и дай боже се вземат мерки.

    ОтговорИзтриване
  3. Поздравления за статията, Радо! Убийствен сарказъм е! И отвратителната истина! Остава наистина да не си преразгледат мангалите културата, че тогава и пеша ще тръгне българина през границите... В тази държава човек изобщо да не е расист, ще го принудят да стане...

    ОтговорИзтриване

Вашият коментар