вторник, 14 декември 2010 г.

Феодална държава ли е България?

 На пръв поглед, този въпрос не би трябвало да се задава на фона на европейските ценности, към които ни убеждават как вече сме се приобщили с приемането ни в ЕС но... ако се замислим малко над въпроса то... излиза, че днес крепостничеството у нас е в пълна сила.
 Ако не ми вярвате то посетете тази страничка от НАП, чрез която ви уведомяват, че нямате право да напускате местното феодално владение ( в случая страната ни) докато не си платите данъка.
 Е, още ли не вярвате, че крепостничеството у нас е в сила?
 А не сте ли се замисляли каква всъщност е била основната цел, на така щедро отпусканите банкови кредити, чрез които реално бяха поробени получателите им, за да могат докато са живи те и наследниците им, да не напускат пределите на държавата ни?
 Изпълнението на тази цел пряко подпомага политиците ни, защото ще им гарантира с десетилетия напред един послушен, предвидим и уплашен електорат, който никога няма да се бунтува срешу предателствата спрямо народа ни извършени от тях.
 Предателства изразяваща се в пълният отказ от национален суверенитет, загърбване на националните ни интереси в името на чужди корпоратавни печалби, унищожаването на здравеопазването, образованието и пенсионната ни система - списъкът е дълъг.
 А така, само за няколко години умело дирижирано чрез медиите безумие, една голяма част от народа ни сам си надяна робският хомот на врата.
 Е, феодална държава ли е България?
 Все още се съмнявате?
 А братя Галеви?
 А факта, че почти навсякъде в тази държава властта реално не е в ръцете на Закона, а в тези на местният Барон било то отявлен престъпник и бандит или не толкова отявлено проявен политик?
 Феодална държава ли е България, след като ние нямаме национален интерес, национална кауза, а наместо тях имаме директиви на ЕС, чието изпълнение приемаме безпрекословно в ролята си на васал? Така, както приемаме и за изпълнение , решенията на руският енергиен капитал, позволявайки невиждани екокатастрофи в акваторията на Черно море, чрез подписването на проекта Бургас-Александропулис в този му вид?
 Все още се съмнявате?
 Аз мога да продължа, с доводите си, а вие със съмненията си - нека да видим в спора къде е истината реално!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашият коментар