петък, 16 септември 2011 г.

Blog.bg капитулира :)

   Е, доживях най-сетне, администрацията на blog.bg да обяви пълна капитулация пред мен, стигайки до решението си да изтрие блога ми. Не заради нарушения на правилата или някакво поведение, класифициращо човек в ролята му на злодей - не. Просто са безпомощни пред истината, която някои като мен, все още могат да им я заявят открито в очите, независимо от рестриктивните им мерки изразяващи се в цензура и ограничаване на читателската аудитория до блога.


Отказ от предоставяне на услуга (ново)

В съгласие с Универсалните общи условия на Инвестор.бг съгласно точка 1.16 и съгласно точка 10.1 Ви уведомяваме, че ще Ви бъде спряно предоставянето на достъп до Blog.bg. В рамките на 48 часа можете да запазите съдържанието на вашите блогове или да ни изпратите адресите на блоговете които желаете да запазите и съответно ние да свалим съдържанието и да го изпратим на желан от Вас email!

С уважение,
Блог.бг
 Така че, да кажем "Всяко Зло за Добро!", да махнем развеселено с ръка и да продължим напред.
Експериментът "Свобода на словото в  медиите на олигарсите" за мен лично приключи успешно. Както така и успешно научих още много неща, които нямаше как иначе да се научат.
 Сега, съвсем спокойно мога да продължа да си пиша за това, което си ме вълнува, да си разговарям сам със себе си, чрез белият екран и понякога да намирам отговорите на въпросите си, които ще ме следват през целият ми живот.





6 коментара:

  1. Не мисля,че губиш и го знаеш. Проблемът е, че много хора още вярват, че нещата там могат да се оправят. Мисля,че затова са виновни и "последните мохикани", като теб. Със самото си присъствие там , давате надежда на свестните хора, а пък администрацията демонстрира фалшива "свобода на словото". Всъщност дърпат шалтера на котого искат и когато поискат.Между другото, така е и в другите социални мрежи, поне българските. Свободата на словото в интернет е утопия.

    ОтговорИзтриване
  2. Не знам. Аз вече три и кусур години съм тук и не съм усетил и намек за съществуването на модератори или някакви откровени глупаци. Е, наистина е някак по пенсионерски спокойно, но на мен ми е добре :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Моето си бе баш както Владо си го рече - последният мохикан. Никога не съм им отстъпвал пред провокациите, а последното им действие окончателно ще докаже отношението ми, което съм имал до момента към тях.
    Както и да е.
    В ролята си на лаборатория за социални проучвание и поведенчески модели, тоя блог си свърши идеално целта за която бе създаден и честно казано, едва ли можеше да се направи нещо повече в него.
    А аз, както и преди, така и сега си оставам свободен да съм самият себе си и да казвам на глас, това което мисля без страх от това, че на някои може да не му се хареса, на друг може да накърни интереса или че на трети ще разклати феса. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Вече няма бъгове, излиза читаво писаното. Относно блог.бг - те никога не са били фрии нет зоун, скоро и Владимир Дойчинов коментираше тенденциозното им отношение към публикациите...

    ОтговорИзтриване
  5. Винаги е било така и именно затова толкова много са ме дразнили високопарните им приказки за свобода на словото, каквтото дефакто никога не е имало в една частна и изцяло продажна медия.

    ОтговорИзтриване

Вашият коментар