вторник, 5 април 2011 г.

Ограбването продължава - част 5-та

Няколко бяха големите вълни на тотално и масово ограбване на населението в страната ни.

Първата бе, когато се източи една голяма част от националният капитал навън в чужди банки и после същият по Луканово време бе раздаден на подходящите хора, които да построят капитализма у нас. Вследствие на това ограбване се оказаха липсващи парите за пенсионерите.

Втората бе, когато масово се денационализира ( приватизира ) цялата промишленост на страната - тогава бяха ограбени три поколения подред, с чиито труд и пари бе построена тя.

Третата вълна бе изкуствената девалвация на лева - изчезнаха спестяванията на населението.

Четвъртата вълна я усетихме наскоро - заробването с кредити на неосъзнаващите цената, която ще платят. 

Идва и ред на петата, основната вълна, която ще довърши недовършеното от предните четири -
принудителна ипотека за семействата, които отказват саниране на панелните си жилища. В момента, в панелни жилища живее около 30% от населението на страната ни,  което в по-голямата си част е с жизнен стандарт близък до минималният праг гарантиращ физическото му оцеляване.

Стъпките до тук не са плод на случайност.
Те са внимателно планирани във времето и целят основно едно - от народ, българите да се превърнат в тълпа от скотове, готови на всякакви компромиси в името на физическото си оцеляване. Способни да търпят нагли и безцеремонни политици, дерибействащи местни васали, подкупни полицаи, неграмотни обществени служители, та дори и дивият ориенталски капитализъм изродил се до мутро-ориенталщина с шуро-баджанашки елемент по нашите земи. 
 На управляващите не са им нужни хора, а скотове.
 А такива скоро ще са преобладаващите биоединици сред населението ни.

1 коментар:

Вашият коментар