сряда, 6 октомври 2010 г.

Да живееш в Бързалия

 Бързалия скоро ще си има нов президент!
Ако не знаете вече от новините.
А те, от няколко месеца насам ни промиват мозъците с предизборната кампания, на някаква пълничка бразилка, имала късмета да е с роднини емигрирали почти преди век от България.
На самите бразилци хич и не им дреме от този факт - та щом е родена в Бразилия тя си е чиста бразилка за тях, но с каква охота от мухата направиха слон родните "журналисти" не е за вярване направо! Защото не е лесно да се пише за това, което реално се случва у нас, трябва да се каже истината или нищо да не се каже. А да не се казва, че царят е гол, когато целодневно ти се мандахерца голият му гъз по новините, не е никак лесно!
 Не е лесно и да се правиш на глух и сляп за геноцида провеждан над нацията ни, за продължаващото й унищожение, чрез една фашистка политика на геноцид над собственото й население, в името на нечии олигархични интереси.
 Та и за това казвам, че живеем в Бързалия.
В страната, в която всички слепи се раждат и слепи умират.

4 коментара:

  1. Нали знаеш оня лаф: „Луно, Луно, земьо македонска!“ :)

    ОтговорИзтриване
  2. Като търсих снимка за илюстрация попаднах на горната и се зачудих, на какво ли се хили човека, а то било на нашето й отразяване в медиите ни. :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Ех,Радо,би трябвало да сме царе в тази територия - нали в царството на слепите еднооките са царе?

    ОтговорИзтриване
  4. По-скоро, надзиратели на блатото - да не изпълзи нещо гнусно от там, към тези, които нямат вина за неговото съществуване :)

    ОтговорИзтриване

Вашият коментар