сряда, 20 октомври 2010 г.

Акция "Гаднярите"

  Според пресцентъра на НРВ в момента е даден ход на акция "Гаднярите"
 Същата е провокирана от особено гадният начин, по който свиха изпод носа на митница близо 340 кг платина маскирана под формата на сребърни кюлчета, както и малко злато отгоре за бог да прости.
  В момента има заподозряно джудже, мургав гном дребен на ръст , който се издирва във всички медицински центрове с подозрение за  силнo изразена форма на дископатия, съгласно направеният профил на извършителя, преминал през тази дупка
  От НСБОБ ( национална служба за борба с общественото безумие ) вече има постигнати резултати - днес, рано сутринта са  задържани обитателите на 5 детски градини съответстващи по ръст на извършителя. Същите в момента са подложени на детектора на лъжата.
 На въпросът ни, - Защо сред задържаните има и деца, те как ще могат да вдигнат 340 кг. на гръб?- отговора им бе - Ами деца са, те от къде да знаят, че златото толкова много ще тежи?

2 коментара:

  1. Нищо не искам да кажа, ама нещо много подробности от кухнята знаеш, А?! :)))

    ОтговорИзтриване
  2. А бе, ( между нас да си остане), викаха ме миналата седмица да съм помагал там да вдигнем едни неща за малко и да ги натоварим в джипката на някакъв познат, ама нали съм си страдал вече от дископатия и гледам по-тежко от женски крак да не вдигам.
    Къде да ходя да им хамалувам аз, разни там джелеза да им прехвърлям - има си хамали за тая работа де, а и гледай каква малка дупка за направили, то през нея котаракът ми ще мине със зор, какво ли остава за мене? :)

    ОтговорИзтриване

Вашият коментар