петък, 23 януари 2009 г.

Мъка, мъка-а-а Инфантилний ми Българский Народе, МЪКА !

Мъка, мъка-а-а Инфантилний ми Българский Народе, МЪКА !
Свърши помийката , което ви сипваше Нова тиви от екрана и сега с какво ще се загрухвате вечер ?!
Как ще протича битието ви без Биг Брадър ?!
Ужас апокалиптичен, няма я помийката, на сървайвър също скоро му се види края - какво ли ще погали комплексираното ви его, без опастност да ви създаде излишна гънка по гладките мозъчета ?!
Как да не съчуваства човек на подобна аудитория, чийто смисъл на живота се свежда единствено до това да следи в захлас развяването на поредните кирливи гащи на екрана.
И колкото са по-кирливи и осрани , то в толкоз по-голям възторг да изпада.
Идеалната помия за перфектните прасета !
Навикнали на свинският си начин на живот, загрижени единствено да има сипана помийка в кочинката , а света около тях - кучета го яли.
Те не са в него !
Те са защитени !
Те са Защитен Електорален Вид ! ( Кратуната Зев от епизодите на "Лекс" , която освен да плещи глупости и да се облизва сладострастно в мечтите си, май за нищо друго не става та и затова всеки я подритва по пътя си )
Защото , къде може да се намери по-добър стожер за настоящото ни статукво и безизходица, от това грухтящо в самолюбието си електорално стадо.
Освинено до ушите, изгубило всичко човешко в себе си, достигнало в развитието си заветната мечта - Завършен Консуматор !
Свине, чиито разбирания за добра музика еволюират до турбо-хард-чалга, отпиващи от долнопробни питиета и замезвайки с помията от екрана.

Няма да се боря с тях - безсмислено е.
Просто числено ни превъзхождат в съотнощение 1000 : 1 , така че всеки един опит на отявлена конфронтация е предварително обречен на неуспех.
Не мога и да ги съжалявам.
Може да съжалиш единствено човек, който по нещастно стечение на обстоятелствата е изпаднал до подобно вегетивно състояние на личността, а не човек , който неистово се стреми към него и квичи в потрес , че телевизионната помийка е секнала.
Няма и да ги иронизирам, защото и най-острата ирония не е способна да пробие дебелокожието им.

Просто... просто ще ги оставя на съдбата им и на живота, който им предстои.
Защото , за разлика от мен, животът е безкомпромисен и жесток.

А аз, аз просто ще си взема едно наум, да не се удивлявам чак толкоз много на инфантилизма превзел нацията ни, и да не очаквам от народ изобилстващ с подобни освинени елементи, някакво желание и способност за промяна в близко бъдеще :)

ПП
С настоящият си постинг не искам да обиждам свинете като животински вид, защото за разлика от съгражданите ни, те са доказали своето превъзходсто в интелектуално отношение, спрямо една огромна част от останалите животински видове :)))

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашият коментар